De Villa

De villa omvat ruim 600 kubieke meter en heeft een woonoppervlakte van 200 vierkante meter. Alle kamers zijn ruim opgezet. De eettafel van 3 meter biedt ruim plaats aan 10 personen. Rondom de villa heeft u de beschikking over twee gemeubileerde zonneterassen. Er is gedacht aan details die uw verblijf onvergetelijk maken.

keuken

De zeer luxe keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur. Het grote kookeiland betrekt de kok nadrukkelijk bij zijn gasten. De leeftafel biedt royaal plaats aan 10 personen. Schuifdeuren leiden u naar het terras met exclusieve lounge meubelen.

Woonkamer

De woonkamer is uitgerust met een leefhoek en twee heerlijke fauteuils. U heeft de beschikking over kabel TV en een aantal DVD's ligt al voor u klaar. Dubbele schuifdeuren leiden u naar het tweede zonneterras, gemeubileerd met eetset.

Slaapkamers

De villa heeft 4 royale slaapkamers met in totaal 10 slaapplaatsen. Elke slaapkamer heeft twee comfortable boxsprings. De grootste slaapkamer op de eerste verdieping heeft daarnaast nog een stapelbed.

Badkamers en sauna

De grote badkamer op de eerste verdieping beschikt over een drie persoons hoekbad, een dubbele wastafel en een aparte douche cabine. De badkamer biedt tevens toegang tot de Finse sauna.

De slaapkamer op de begane grond beschikt over een eigen inloopdouche.