WAT IS ER VINDEN IN DE DIRECTE OMGEVING?

De Veluwe

De beste manier om de Veluwe te beleven is per fiets of te voet. Trappend en dwalend door de bossen, langs heidevelden, vennetjes en stuwwallen ontdek je de grootse natuur, maar valt je oog ook op ieder detail. Schitterend blauwe grasklokjes, sporen van een ree, bosparelmoeren op bramenbloesems. Laat je verrassen door de prachtige tuinen van een verscholen landgoed en sta in de ochtendschemer oog in oog met een koppel edelherten.

De Veluwe is een fantastisch fiets- en wandelgebied, niet alleen vanwege de prachtige (eindeloze) natuur, de rust en de ruimte, de gezellige dorpen en steden maar ook dankzij een unieke verzameling van fiets- en wandelroutes. Fietsen zijn uiteraard te huur in Harderwijk.

De Randmeren

Het uitgestrekte veluwemeer is een mekka voor de watersportliefhebber. U kunt in een zeilboot, motorboot of sloep het water op. Op zoek naar een meer sportieve uitdaging? Kies dan voor waterskiƫn, windsurfen, kitesurfen of catamaranzeilen.

De Stranden

Minder bekend zijn de prachtige zandstranden rondom het veluwemeer, waarvan het veluwestrand vanuit de villa op circa 2 kilometer bijna op loopafstand ligt. Zonaanbidders en gezinnen met kinderen zullen zich hier snel thuis voelen.