Activiteiten

De golfbanen in de omgeving, de natuur op veluwe, watersport en zandstranden rondom het veluwemeer. Genoeg redenen voor een verblijf in Villa Duikelaar. Maar zowel in de zomer als in de winter zijn er in de omgeving diverse toeristische attracties waardoor niemand zich een moment hoeft te vervelen.

GOLFBAAN HARDERWOLD, 0KM

"Groen en glooiend. Kwalitatieve kenmerken die elke golfliefhebber direct herkent bij de gloednieuwe 18-holes bosbaan van Golf- en Bosresort Harderwold. Zowel de recreatieve als de handicap-speler spelen het golfspel naar hun hart op deze afwisselende par 72 bosbaan. Naast een 18-holesbaan wacht ook een 9-holes par 3 oefenbaan op uw slagen. Een visueel aantrekkelijk element is de centrale waterpartij waar de natuur alle kans krijgt, inclusief vistrappen. Een unicum voor Nederland. Ik heb er als architect al mijn expertise in gelegd." Aldus Alan Rijks, architect Golfbaan Harderwold

Harderwold heeft een schitterende 18-holes bosbaan. Om hierop te spelen is een Golf Vaardigheid Bewijs vereist. Maar iedereen is welkom op Golfbaan Harderwold. Dat geldt dus ook voor niet-golfers. Op de Recreatiebaan (27 holes) kan iedereen kennismaken met het fascinerende golfspel.

DOLFINARIUM, 5KM

Europa’s grootste zeezoogdierenpark! In de waanzinnige onderwaterwereld van het Dolfinarium leer je de dieren van dichtbij kennen.

WALIBI WORLD, 17KM

Hier is voor ieder wat wils. Achtbanen, kinderattracties, spannende en rustige 'rides'. Over Walibi World valt veel te zeggen, maar je moet het beleefd hebben.

AVIODROME, 14KM

Aviodrome is het nationaal luchtvaart- en themapark van Nederland. Je kunt in een flight-simulator vliegen en een rondvlucht maken. Het is zo gek niet te bedenken, alles wat met luchtvaart te maken heeft vind je bij Aviodrome

BATAVIAWERF, 25KM

De Bataviawerf (in Lelystad) vormt een cultuurtoeristische attractie van hoog niveau. Nergens ter wereld staat u zo dicht bij de scheepsbouw van de Nederlandse Gouden Eeuw als bij Bataviawerf.

BATAVIASTAD, 25KM

Als je niet van schepen houdt en wel van shoppen, dan is Bataviastad Outlet Shopping iets voor jou. Want bij Bataviastad (in Lelystad) zitten allerlei grote merken met hoge kortingen.

ZWALUWHOEVE, 7KM

De Zwaluwhoeve biedt u alle faciliteiten om een dag heerlijk tot u zelf te komen in een sfeervolle ambiance.

ZWEMPARADIJS, 17KM

Het zwembad heeft naast de superlange 40-meter waterglijbaan een apart kinderbad voor peuters en kleuters.

HARDERSLUIS, 2KM

Bevindt zich op slechts twee kilometer van Villa Duikelaar. Het ruime terras heeft een gezellig uitzicht over de jachthaven en de watersport activiteit geeft een unieke charme.

BASILIEK (MICHELIN *)

In een statig pand, dat vroeger dienst deed als klooster, is de authentieke sfeer gewaarborgd, maar zijn tevens moderne, elegante accenten toegevoegd om tot een prettige mix van verleden en heden te komen. Een omgeving die luxe en sereniteit combineert en uitstekend geschikt om van hoogwaardige cuisine te genieten.